tiistai 26. helmikuuta 2013

Outo kuva, outoutta itsestä

Kukkavarpaalta heltisi omien sanojensa mukaan "outokuvainen haaste"; allekirjoitan määritelmän mutta ilahdun silti tunnustuksesta. Paljastakaamme siis kahdeksan karmivaa totuutta itsestämme ja antakaamme haaste eteenpäin kahdeksalle muulle.Täältä pesee:

1. En siedä meidän mikron ääntä. Se on typerryttävän kova ja ärsyttävän sinnikäs. Juu kiitos, jos olisin naapurissa kahvilla, niin olisi kiva tietää, että mikrotukseni on valmis. Tietäisin sen koko matkan kotiin asti, piip piip vaan sullekin. Kyttään aina vieressä ja sammutan lämmityksen kesken.

2. Olen asunut viidessä eri kaupungissa, joista kahdesti lapsuuskaupungissani ja Helsingissä (jossa kävin lukion ja asuin uudemman kerran opiskelujen jälkeen, ennen kuin tapasin Perusinsinöörin). Kunnon sahaliikettä itärajaa edestakaisin.

3. Osaan viittomakieltä (no, ainakin osaan viittoa "en ymmärrä yhtään mitään, viito hitaammin"). Tarkoitus oli mennä ystäväpalveluun tai muuhun vapaaehtoistyöhön, jossa voisi olla seuraksi esim. kuuroutuneelle vanhukselle tms. Tällä hetkellä olisin taipuvaisempi suuntaamaan työpanokseni lapsiin tai nuoriin, jos joskus vain jotain ylimääräistä ehtisin.

4. Minulla on ollut lävistys neljässä eri paikassa (en laske korvia); tatuointeja on yksi, jota on tarkoitus laajentaa. Niitäkin tulee ehkä lisää, jos koskaan ehdin keskittyä asiaan.

5. Olen harrastanut mm. tennistä, jalkapalloa (poikien joukkueessa, kunnes tytöille perustettiin oma), kuorolaulua, viulunsoittoa ja salibandyä (parhaimmillaan yhtäaikaisesti kolmessa eri [sarja]joukkueessa). En kylläkään ole kovin liikunnallinen enkä mitenkään musikaalinen. Partiossakin olin.  

6. Opin lukemaan juuri täytettyäni neljä ja ensimmäinen sanani oli kirja. Kumma, että joudutaan kohta rakentamaan lisäsiipi kirjoille.  

7. Olen lentänyt lapsena Helsingistä Atlantaan käymättä kertaakaan vessassa. Seurapiirirakko in the making!  

8. Minulla on todella pieni jalka, noin numeroa 36. Lastenosaston alelaareista löytää aarteita! Ei tosin niitä naisellisimpia ja kypsimpiä.


Haasteeseen osallistuminen on suotavaa Liinalta, STD:ltä, Sikuriinalta, Hantalta, nunjulta, PeNalta ja Jennijeeltä. Kukkavarvas ja Ärjyperä ovat tämän jo tehneet, mutta halutessaan saavat erinomaisen mielellään tehdä uudestaankin.

10 kommenttia:

 1. Kiitos! Oon tuon jo kerran tehnyt, mutta mikä etten toistamiseenkin ryhdy kiehnäämään napani ympärillä ihan hommaan kutsuttuna.

  Kohdasta 5 on sanottava, että oot sitten ilmeisesti aika sinnikäs luonne? Ja kohdalle 7 ei voi kuin irvistää kateudesta vihreänä :D

  Ja ykköskohtaan ihan vaan että SAMIS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna paukkua vaan! Odotan jo ihan intona, mitä hurjia salaisuuksia paljastuu. ;)

   Taitaa riippua siitä, millä tuulella satun olemaan. :D Vaikeinta taitaa olla vain käyntiin pääseminen... Niin kuin esim. just nyt, kun soisi ihan oikeasti saavansa tämän ruhon liikkeelle.

   Poista
 2. He, mäkin tuohon mikroasiaan heti tartun. Ei niitä kai kivoja tehdäkään: meidän ulvoo vaikka kuinka kauan, jos asiaan ei reagoi. Äitini mikro karjuu viis kertaa, reagoi tai ei. En tiedä, kumpi on pahempi.

  Pakko tunnustaa, että haluaisin tatskan, mutten uskalla kun äiti vihaa niitä.

  t. Liina 33 vee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kaikki kliseiset pling!-mikrot? Tahtoo.

   Hehe, salaa jonnekin piiloon? ;)

   Poista
 3. Kiitos! :) Ja rispektii tuosta rakosta! Siihen en voi valitettavasti samaistua. Tatska mullakin, ja laajennus houkuttaa. Ajattelin odottaa vielä muutaman vuoden. Jos nyt ottaa jonkun, niin se parin vuoden päästä alkaa kuitenkin taas tuntua vähän vanhentuneelta. En siis kadu tatskaani ja aion ottaa lisää, mutta tiedostan, että mieleni muuttuu koko ajan. :D

  Olen tähän kertaalleen vastannut, taidan pinnata ja linkittää vanhoihin vastauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tuon laajennuksen suhteen kyllä jo paletti hienosäätöä vaille kasassa, mutta sitten ne kaikki muut ihanat ajatukset... :D Täytynee kypsytellä vielä hetki!

   Oho, sori, olin unohtanut autuaasti että vastasitkin jo! Mitäs roikutin niin pitkään luonnoksissa...

   Poista
 4. Kiitos :D Palaan tähän kunhan paranen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista! ...eikä mitään kiirettä, kestihän tuo itselläkin "vähän" aikaa vastata... :)

   Poista
 5. Heippa, onko tänään voittajaolo? Ei ihme, käypä kurkkaamassa tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. \o/ Uskomatonta! Minä, joka en koskaan voita mitään! :)

   Poista

Antaa paukkua!