torstai 7. helmikuuta 2013

Enää yksi päivä...

...ja äidillä on puolivapaapäivä. Tiedossa on kampaajareissu, asioiden hoitamista ja päämäärätöntä pyörimistä keskustassa.

Viime yönä valvottiin taas kolmisen tuntia. Edellisyö meni jo paremmin; notkahduksen syistä ei ole tietoa. Kaksi poskihammasta on tuloillaan; kuu on väärässä asennossa; karma kostaa omat vauvaunettomuuteni.

Huomisesta kun vielä selviän, niin saa vähän hengähtää. (Muuta jos en keksi, niin kävelen torilla ympyrää, jottei tarvitse tulla kotiin. Ai miten niin loman tarpeessa?)

4 kommenttia:

 1. Ota kirja mukaan: jos et muuta keksi, voit mennä kahvilaan lukemaan. Peittoaa takuulla torin kuluttamisen!

  Kuulostaa hyvältä. Kampaajan tarpeessa olisin itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIRJA! Tästä tietää, että väsymys on paha. Ei tullut mieleenkään!

   Puhelinta käteen heti aamulla ja tukkataikurille aikaa varaamaan! Tuskin on sinullakaan ihan liikaa hemmotteluhetkiä... :)

   Poista
 2. Joo kotiin et kyllä mene vaikka mikä olisi :D Kahvila ja kirja olisi munkin ehdotus.

  Ja sullon muuten kanssa se robotti :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä tiedän, miten tässä käy. Kaksi kuukautta on taas vapaa"päivästä" kyynel silmäkulmassa haaveillut, ja nyt kun pääsee lähtemään on a) niin väsynyt, ettei jaksa tehdä mitään ja b) niin intona tulossa takaisin kotiin, ettei malta tehdä mitään. Ja c) oman ajan sijaan tulee etsittyä lapselle ja miehelle jotain kivaa. No, saapahan silti olla muutaman kullanarvoisen tunnin Y K S I N. :)

   :D Ei varmasti ole, et voi todistaa. Teet nyt vaan niin kuin minä käsken etkä yhtään kyttää, mitä minä teen!

   Poista

Antaa paukkua!