perjantai 22. helmikuuta 2013

Aurinkoa pimeyteen

Olen sujahtanut sujuvasti rinnakkaistodellisuuteen, jossa toinen työprojekti on palautettu (tosin se, jossa oli järkevä aikataulu), jossa lapsi nukahtaa yöunille KAHDEKSASSA MINUUTISSA (ehkä jopa kuudessa, mutta olin niin kakkosnelosella takaraivoon mojautettu, etten uskaltanut edes vetää henkeä) ja jossa henkilökohtainen pitsataksini on tuomassa iltapalaa.

Jotta ei elämä kävisi liian ristiriidattomaksi, tämä edessä oleva kolmen viikon kiiretyöputki ahdistaa, mutta hei, ainahan siitä voi blogata sen sijaan että kävisi töihin.

Pitää olla nyt tyytyväinen kaikkeen, mihin pitää olla tyytyväinen: himottaa päästä neulomaan (piru vie, ei ehdi etsiä lankoja - onko kukaan laskenut, montako lankakauppaa netissä on? Onko kenelläkään mitään hajua, montako lankamallia niissä on myynnissä?); elämässä on tulossa monta kivaa pientä ja pari isompaa juttua; tiedossa on talonrakennuksellisesti edistyvä vaihe ja sisustuksellisia parannuksia, joita jopa tekee mieli päästä hoitamaan; Pikkupöllöllä on alkamassa taas vaihteeksi helpompi kausi...

Ja aamupäivällä tuntui vielä tältä:

Perjantaikin voi olla maanantai (kuva täältä)

4 kommenttia:

 1. Tsiljardi lankalaatua miljoonassa lankakaupassa. Usko pois o_0

  Hyvä, että aurinko paistaa! Henkilökohtainen pitsataksi on hyvä, tosi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No usonhan mie, kun tänään, dorka, kuvittelin "pikaisesti" "piipahtavani" parissa kaupassa tilaamassa olen selvinnyt tästäkin kuukaudesta -palkintoni... Vietän tässä järkeä päähän, nainen -hetkeä ja tarkastan ensin huomenna yhden livekaupan.

   Käsittämätöntä, että välillä on tällainen fiilis: \o/ . Siitä ehkä taas tajuaa, miten synkeää on ollut, pitkään.

   Poista
 2. Wow, mä oon himoinnut pizzaa koko päivän... Toivottavasti sun lapsi ei oo tulossa kipeeksi. Meinaa jos omani tekisi noin niin se olisi eka mitä miettisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkis, noooooouuuu! Elä edes mieti sanovasi tuommosta! :D ...mutta pitsa oli kyllä ihan parasta.

   Poista

Antaa paukkua!