torstai 10. lokakuuta 2013

Nuolaisin, tipahti

Kuinkas sitten kävikään? Toissapäivänä menin - vastoin kaikkia taikauskon kiveen hakattuja sääntöjä - iloitsemaan siitä, että ainakin meillä nukutaan yöunet putkeen. No, ei nukuta enää. Viimeöisen selittämättömän kitinän, pyörinän ja käden optimaaliseen kohtaan repimistä säestävien paijailukäskyjen (pai, pai!!! [Ei, kolme huutomerkkiä ei ole liioittelua.]) jälkeen olen oppinut pitämään suuni kiinni. Pyydän nöyrimmin anteeksi, oi Suuri Neptunuksen huokaileva kuuvelho. Salli meidän jälleen ensi yönä tuudittautua syvään ja sikeään uneen!

Suokaa anteeksi, kahvinkeitin kutsuu jälleen.


PS. Aurinko paistaa silti, ja Perusinsinöörin ylityöputki päättyy tänään. Tervetuloa, normaali arki ja itselle muutakin kuin yötyöaikaa! Tosin tämän kommentin myötä olemme ilmeisesti tuomitut ikuiseen pimeyteen ja ylityöputkeen. Kirottua.

4 kommenttia:

 1. Kell' onni on, se onnen kätkeköön. Olen huomannut saman ilmiön; ikinä ei pidä hehkuttaa hyvin nukutuista öistä! Se tulee yleensä bumerangina takaisin, ja seuraava yö on yhtä horroria! Pidän kuitenkin hiljaisesti peukkuja, että kyseessä olisi yksi poikkeus, joka vahvistaisi säännön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pyörittelinkin mielessäni tuota sanontaa tekstiä vääntäessäni, mutta karkasi ajatuksista!

   Peeässät olisi saanut jättää kyllä kirjoittamatta, kun heti veti auringon pilveen ja miehen "tavallinen työpäivä" kesti vaatimattomat 10,5 tuntia plus ajomatkat päälle... Huoh. Pitäisiköhän yrittää käänteisesti: Ei olla ikinä voitettu lotossa viittä miljoonaa!

   Onneksi oli yksi hyvä yö välissä, nyt jostain syystä pykii taas. Kerspeekkeles. Kiitos kuitenkin peukuista! :)

   Poista
 2. Hampaat? Joku tauti? Ota näistä taas selvää... Toivottavasti yöt kuitenkin paranee ja ylitöitä ei ole ja öisin nukutaan eikä töiskennellä :) Kuuvelholle takapuolen vilautus täältä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaek hampahat on jo! Eikä vissiin mikään tautikaan, ihan pirtsakan oloinen pimu... Ehkä syynä oli puolitäysikuu, tai jotain mystistä. Kiitos! Tähän samaan sontakasaan kaadettiin nyt (onneksi vain) äidille viikon kuume-nuha-yskaflunssa, että kynnetään nyt sitten kerralla pohjamudissa ihan kunnolla. Jospa kohta taas nousuun... :) Terkui vaan Neptunukseen täältäkin! ;)

   Poista

Antaa paukkua!