tiistai 19. maaliskuuta 2013

RyhtiliikeVuoden mutsi -blogista liikkeelle lähtenyt Naisten Kymppi -tempaus on nyt rantautunut virallisesti Kuopijonkin bloginaapurustoon, ja mikä parasta, mukaan letkeän lupsakkaan sakkiin mahtuu vielä! Jennijee ottaa vastaan ilmoittautumisia, jos Juuri Sinä koet kaipaavasi ryhmäpaintukea juoksujalan nostattamiseen.

Mikäli hölköttelyn tassua toisen eteen -tekniikkapuoli on hakusessa, Kuopion Reipas tarjoaa porukallemme opetusta ja vinkkejä harjoitteluun kahteenkin kertaan (keskiviikot 10. ja 24.4. Kuopio-hallilla), jotta emme kalpene eteläisten kanssasisartemme rinnalla, kun koitoksen hetki on käsillä 26.5. Tai jos urheiluhipiäsi on omani luokkaa, ei kalpenemisesta ole pelkoa, mutta tuskin vinkeistä haittaakaan on.Kuva Jennijeeltä

Oma liikunnallisuuteni on ollut kauniisti sanottuna jäissä raskauden ja vauvavuoden ajan, joten nyt on aika antaa itselleen napakka potku persaukselle, ottaa tiukasti niskavilloista kiinni ja suorittaa terhakka ryhtiliike, ennen kuin lässähtämisestä tulee elämäntapa. Alku aina hankalaa, paitsi tällä kertaa. Milloin saa aloittaa? Joko mennään?

2 kommenttia:

  1. Ihan huippua! Mietinkin jo, lähdetkö messiin, ja ilahduin kauheasti kun huomasin, että lähdet :D Siellä nähdään sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieti, miten monen monta sosiaalista ja liikunnallista kärpästä tässä lakoaakaan samalla iskulla! Ryhtiliike on pannut elämän järjestykseen, vaikken ole tehnyt vielä mitään! Mut ihkua, nähhään! <3

      Poista

Antaa paukkua!