sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Reippailua ja herkistelyä

Kyllä vain, viikonloppusuunnitelmista ehkä odotetuin osuus, lumikenkäily, onnistui kuin onnistuikin. Pikkupöllö liinaan, oksennraikkaan keväisen vihreät kenkuraiset jalkoihin ja tarpomaan! Kävi muuten ihan liikunnasta, kun kynti välillä umpihangessa polviaan myöten.

Tuhkimo ja Perusinsinööri

Aurinko, aurinko
Latvuksissa näkyisi läjäpäin käpyjä, mikäli kamera olisi kamera eikä kännykkäkamera
Pupunaattori veti vasenta kaistaa, Perusinsinööri oikeaa

Meillehän tämä lumikenkäily on yhteistä herkkistelyaikaa; naimisiinmenoakin juhlittiin keskenämme lumikenkä-eväsretkellä. Mieshän nyt on ällöttävän tervehenkinen reippailija-urheilijanuorukainen muutenkin, mutta minä olen helvetvähän saamatonta lajia. Nautin kyllä noin niin kuin ajatuksen tasolla kaikenlaisesta aktiviteetista, mutta sitten jossain vaiheessa meno konkretisoituu aina ärsytykseksi, kun tulee hikikin ja kaikkea. No, vähän tuli rehellisesti sanottuna hiki kahlaillessa, mutta kivaa oli silti. On aika vähissä ollut perheaika, niin olihan tuo vallan mukavata vähän tehdä jotain koko porukalla. Nyt mies takoo tallissa ja nais viettää keittiöaikaa. Ituja likoamaan, mysliä tulille ja papupihvireseptiä kehittelemään.

4 kommenttia:

 1. Meillä Tuhkimoitiin kanssa mutta toisinpäin :D Siipalla oli vauva kantorepussa ja mä viritin sille kengänsuojia jalkaan... joko ne on hiton pieniä tai sitten mun Siipalla on valtava kalossi koska ei meinannut venyä sen maihareiden päälle. Resepti jakoon jos tulee vähänkään suuhun laitettavia ;D Meillä on kaappi piukassa erinäisiä papuja, aivan mahtava keitto väännettiin joku kotva sitten muistaakseni mustapavuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Modernit te! Minä en ole vielä(kään) saanut Perusinsinööriä ja Pikkupöllöä samaan liinakieppiin... :)

   Noooh, mitähän noista pihveistä sanoisi... Tuotekehitelläänpä vielä. ;)

   Poista
  2. Juu ei meilläkään liinaan :D mutta kantoreppu on isän että pojan mielestä pop. Mä sen sillä silmällä vähän hankinkin että saa tuon isänkin kantohommiin

   Poista
  3. Pittääpä sitten ruveta harkitsemaan tuommoista miehekkäämpää kantovekotinta... Vaikka sylissähän tuo näyttää tykkäävän kannella, ei toinna väkisin tuputtaa jos ei tunnu omalta (ja kestää kireä haba kanniskelun, kurnau).

   Poista

Antaa paukkua!