torstai 14. maaliskuuta 2013

He ovat yhä hengissä!

Huoli pois, te sankat joukot ja runsaat massat, jotka janoatte sanaisia helmiäni! Suollos jos toinenkin on luvassa hyvinkin piakkoin, sillä työprojekti on viime hiplausta, hiontaa ja viimeistelyä vaille valmis, ja aikaa jää täten mielipuolisen näppiksen hakkaamisen lisäksi myös harkitun mielipuoliseen näppiksen hakkaamiseen, aka blogeissa roikkumiseen. Onneksi vastausta odottavia välilehtiä ei ole kertynyt selaimeen vielä kuin komeat yksitoista kappaletta...


Viikonlopun suunnitelmat: kuoharia, herkkuja, hyvää ruokaa, parisuhteilua, raksailua, perhekäpsyilyä, kunnianhimoista siivousta (sis. mm. vaatehuoneen läpi käymisen), lapsen kanssa kaupungilla seikkailua, lepoa, leipomista.

Mieli alkaa jaksaa raahautua synkkyyden alhosta ja epätoivon syövereistä taas vaihteeksi inhimilliselle tasolle, kun a) työtaakka on pudonnut harteilta ja b) kainaloonkäärintä ja yömaitoon turvautuminen on tuottanut kaikesta paheksuttavasta epäjämäkkyydestään huolimatta unettomiin öihin edes vähän unta. Tänään paistoi todistettavasti aurinkokin:


Kuul, mään! Rokbeibi(t) pakkasessa

6 kommenttia:

 1. Ihana kuva!

  Hyvä, että olette hengissä. Pohdinkin jo.

  Mä äänestän, että on mieluummin paheksuttavan epäjämäkkä kuin hulluuden partaalla väsymyksestä. Kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkenin sitten kuitenkin, loppujen lopuksi. :)

   Äänin 2 - 0 näytämme väsymykselle pitkää nenää - parras tosin on taidettu saavuttaa muista syistä jo aikapäiviä sitten... - ja keskitymme maksimoimaan elämänilon keinoista riippumatta. Excellent.

   Poista
 2. Ai niin, tietysti sen siivouksen voi tehdä myös kuoharin voimin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...itse asiassa kuoharin voimin kaikki taitaisi sujua mielekkäämmin... ;)

   Poista
 3. Täälläkin pohdittu että missäs sitä on taas luuhattu :P Kuvatykkäys!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on ikävät velvollisuudet taas hetkeksi suoritettu, niin pääsee ahdist... ilahduttamaan teitä pölj... oivaltavilla kommenteilla. ;)

   Tunnustan: mulla oli kuulkaa ikävä teitä ihania!

   Poista

Antaa paukkua!