tiistai 15. tammikuuta 2013

Kevät tulee!

Jaa että mitä? Ulkona on kylmää kuin pingviinin pakastimessa ja pimeää kuin petolinnun perseessä. Mitä se hourii?

Joko vuoden korkoa kasvanut univelka on lopullisesti pehmentänyt tämän luupään, kahvin överikiskomisessa on löytynyt käsnälleen oikea annostelu, edellämainittujen seikkojen yhteisvaikutus selittää maanisen meiningin tai - ihan totta - kevät on tulossa, koska a) en itke väsymyksestä, vaikka nukuin viimeksi noin toissaviikolla ja b) blogissa on elämää! Hyvät ystävät ja kadunmiehet (no, seksistisellä logiikalla -naiset), muhimassa on jo ainakin seitsemän juttua! Ja koska määrä ja vauhti tässäkin pilavat korvaavat laadun, taso laskee nousee todennäköisesti entisestään. Surunvalitteluni, ja voitte ymmärtää olleenne varoitetut.

Ihan oikeesti, mikä on tämä tällainen virtapiikki? Hmm? Tältäkö normaaleista (lue: unta säännöllisesti nauttivista) ihmisistä tuntuu joka päivä? Vai napsahtikohan jokin hermopiiri lopullisesti?

Palaan asiaan, jahka tarkistan, vuotavatko aivot korvista ulos tai muuta mukavaa, joka selittäisi tämän epäominaisen, pelottavan optimistisen ja energisen olotilan.

4 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut eilen ja tänään poikkeuksellisen hyvä olo. Tosin siihen on ihan luonnollinen selitys (lapsi ja siten myös minä olemme nukkuneet paremmin ja kaikilla on levänneempi olo ja parempi mieli), mutta josko sitä kevättä sittenkin olisi aavistuksena ilmassa? Ainakin sillä tavalla että jahka tulee maaliskuun loskat, niin ne sulaisivat nopeasti pois eivätkä jäisi jäätymään, sulamaan, jäätymään, sulamaan, jäätymään ja lopulta joskus toukokuussa sulamaan hi-taas-ti pois.

  Että jos se kevät ja talven jälkeinen energiapiikki tulisikin tavanomaista aikaisemmin (esim. alkaen nyt, ainakin jälkimmäisenä mainittu)? Joka tapauksessa toivotaan, että hyvä jakso sen kuin jatkuu ja pääset sinäkin lataamaan akkuja :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti putki jatkuu siellä! Täällä katkesi kuin se kuuluisa kananlento konsanaan. :) No, kieltäydyn silti jääräpäisesti hyväksymästä, etteikö kevät olisi ihan kohta tuloillaan. Lievästi vain horjuttaa uskoa tuo tasaiseen tahtiin taivahalta tuprahteleva valkea höttö... Mutta jospa tosiaan tulisi sitten kertarysäyksellä kevät, niin vältyttäisiin edes loskamoskalta. Joka tapauksessa valoa tulee sentään edes koko ajan enemmän, vaikka kaikki muu menisikin pieleen. Saapa nähdä, saako positiivisella ajattelulla pakotettua kesän tulemaan helmikuussa! :D

  No, ihan melkein heti kohta on viikonloppu... :) Jospa parit tirsat toisivat taas elämän partaalle!

  VastaaPoista
 3. En tiedä, mitä lääkkeitä vedät, mutta mä haluan niitä ehdottomasti myös :D

  Okei, mäkin alan hyväksyä tän kevät-argumentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...kelpaisi tännekin kestoresepti, nimim. Ailahteleeko?

   Mutta kyllä ihan varmasti tänään taas vilahti aurinko! Melkein selkeä muistikuva on!

   Poista

Antaa paukkua!