perjantai 12. lokakuuta 2012

Miten niin muka pätkii?

Niin, ihan kuin olisi jotenkin muistissa jotain vikaa nykyään... Onneksi kohta ei enää muista, miten paljon parempi muisti aiemmin oli.

...koko edellisen papupatajutun ideahan oli kummastella sitä, miten omituisesti antiikinaikaisten modeemien (Muistattekos ne? Niitten laulua sitä kuunneltiin monet nörväyksentäyteiset tovit.) särinää-kirkunaa-soittoääntä Pikkupöllön yksi ääntely muistuttaa. No, sinne meni modeemiton bloggaus menojaan, mutta lasta saa vapaasti tulla lainaamaan, jos haluaa nostalgianhuuruisen matkan menneeseen.

Muistin pätkimisen lisäksi pätkii ihan kohta myös järki: lupauduin sitten - I kid thee not! - tekemään pari työhommaa. Nyt kun on ensin suihkittu teknisen tuen kanssa kaksi päivää sähköpostisotaa temppuilevan ja pätkivän softan takia, voidaan keskittyä tekemään viikon työt viidessä päivässä. Nettikin muuten pätkii. Freelancer ei osaa (voi) sanoa ei, mutta pitänee yrittää opetella seuraavaksi kieltäytymisen jalo taito. Kunhan ensin tästä selvitään jotenkin hengissä. On aikamoista juhlaa istahtaa koneelle kakkostyöpäivän pariin 13 - 15 tunnin tauottoman (Niin, muistinko kertoa, ettei Pikkupöllö nuku päiväunia?) lapsenhoitotyöpäivän jälkeen. Paitsi että eihän tämä mitään työtä ole! Veronmaksajien piikkiin kotona lorvimista, niin.


Nyt jo väsyttää niin paljon, että tekisi mieli vain itkeä, mutta jospa sitä ensin vääntäisi muutaman tunnin työ- ja kotitöitä. Jos sitten vaikka ei enää jaksaisi edes itkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Antaa paukkua!